Soundcore Motion Boom Plus partybox (2024)

Štyri titánové meniče ktoré dávajú spolu reálnych 80W a zvýrazňovač basov BassUp od Soundcore zaručia dokonalú párty vonku aj v obývačke. S funkciou PartyCast™2 zažiješ hlučnú a svetelnú párty na ktorú nezabudneš. Motion Boom Plus je vrchol párty boxov od Anker Soundcore.

Boombox ktorý hrá celý deň a s funkciou PartyCast™2 dokážeš prepojiť stovky reproduktorov.

Anker Soundcore Motion Boom Plus je hlučný, až 80W prenosný reproduktor s výdržou batérie 20 hodín. Vďaka jeho odolnosti voči prachu a vode IP67,je perfektný reproduktor na vonkajšie použitie, ako je záhradná párty alebo kempovanie. Je dosť hlasný a kvalitný na to, aby mohol byť priamym konkurentom JBL Xtreme 3. Ten má síce ešte o 20W viac, ale o 5 hodín kratšiu výdrž batérie.

Nakupuješ prvý krát na Soundcore? Pričítaj si článok

Obsah balenia a prvé dojmy Soundcore Motion Boom Plus

V balení nájdeš samotný reproduktor, USB C kábel, popruh na zavesenie a príručku rýchleho spustenia. Komplet manuál Soundcore Boom Motion Plus sa dá stiahnuť ako PDF. 3,5mm jack a USB A (zatiaľ) v balení nenájdeš.

Jeho rozmery sú prijateľné k svojmu výkonu a váha 2,4kg nijak neprekáža pri prenose. Poďme k samotnému výkonu.

Titánové meniče s dobrým výkonom

Soundcore Motion Boom Plus partybox (3)

Vnútro Motion Boom Plus tvoria dva titánové 30W stredobasové reproduktory o veľkosti 3,5palca (8,9cm) a dva výškové 10W reproduktory o veľkosti jedného palca (2,55cm). Boom efekt dotvárajú dva pasívne woofre. Výšky sú naozaj top. Idú do 40kHz čo už zaváňa Hi-Res-om. Koľko Hz majú spodky nikde uvedené nie je, ale tipujem že sú niekde okolo 100 až 150Hz. Samotný bas dopĺňajú a zvýrazňujú už spomínané bočné woofre. Na test používam viacero skladieb, ale na test basu je pre mňa najvhodnejšia skladba Bass I Love You od Bassotronic, kde idú tóny až na 36hz, 34hz, 33hz, 31hz, 17hz a 7hz. Boom Plus disponuje aj samostatným tlačidlom na zvýraznenie basov.

Čo sa týka použitých kodekov, tak to je v poriadku. Boom Plus disponuje klasicky SBC kodekom pre pripojenie starších zariadení a kodekom AAC. Mohli ho tvorcovia doplniť o AptX a LDAC, ale zas až tak nechýba. Tieto repráky sú tvorené na rachot. A zo Soundcore Motion Boom Plus dostaneš ale aj kvalitný rachot. Zo skúseností viem, že repro (slúchadlá) ktoré má dobrý rozsah a reprodukuje kvalitnú MP3 je niekedy lepšie SBC ako nekvalitná bedňa s AptX alebo dokonca LDAC.

Pozri aj pecku od Tronsmart. Tronsmart Bang Max alebo Sounarc K2

Pripojenie a PartyCast™2

Cez Bluetooth 5.3 pripojíš naozaj všetky aj tie najnovšie zariadenia. Pri prvom zapnutí sa Boom Plus spáruje rýchlo a bez problémov. Pozri si, aký kodek máš primárne nastavený. Ten sa dá zmeniť v nastaveniach telefónu. Na vrchnej strane vedľa tlačidla on/off je samostatné tlačidlo na pripojenie (párovanie) ďalších reproduktorov (zariadení) PartyCast™2. Pomocou tejto funkcie dokážeš pripojiť viac ako 100 zariadení.

Soundcore Motion Boom Plus partybox (4)
Soundcore Motion Boom Plus partybox (5)
Soundcore Motion Boom Plus partybox (6)
Soundcore Motion Boom Plus partybox (7)

Po pripojení skoro akéhokoľvek zariadenia do hlavného zariadenia, vytvoríš dokonalé ozvučenie priestoru. Pripojiť sa môžeš cez Bluetooth 5.3 alebo AUX jack – jack. Aj keď reproduktor Soundcore Motion Boom Plus má dva USB porty C aj A, tak hudbu z USB kľúča si nepustíš. USB C slúži na nabíjanie IQ port USB A môžeš použiť napríklad na reverzné nabíjanie. Keďže reproduktor má veľkú kapacitu baterky, až 13,400mAh a slúži aj ako PowerBanka. Cez Motion Boom Plus sa dá aj telefonovať. Slúži ako Hands Free. Zvuk je čistý a cez mikrofón ťa na druhej strane bude počuť zreteľne. Dosah Bluetooth je uvádzaný v otvorenom priestore 20m

Soundcore Motion Boom Plus partybox (8)

Obrovská výdrž batérie a PowerBanka

Batéria s kapacitou 13,400mAh vydrží hrať až 20 hodín. Port USB C slúži na nabíjanie a port USB A môže použiť na reverzné nabíjanie zariadenia. Čo sa týka nabíjania reproduktora tak nabitie Motion Boom Plus z 0 % na 100 % trvá 5,5 hodiny.Výdrž batérie 20 hodín je pri zhruba 50% hlasitosti a vypnutom „basovom režime“.Pri 100% hlasitosti a zapnutom „basovom režime“ je výdrž batérie cca 6 hodín. USB kábel typu C je pribalený. Kábel na reverzné nabíjanie sa bude musieť dokúpiť.

Áno či Nie? Kúpiť či nekúpiť

  • 80W
  • Odolnosť IP67
  • Long battery life
  • Vlastná aplikácia s množstvom nastavení
  • Reverzné nabíjanie
  • Lepšia cena ako konkurencia
  • Chýba AptX alebo LDAC
  • Vyrobený z plastu bez pogumovania
  • Chýba prehrávanie z USB kľúča

Návod na Motion Boom Plus a Aplikácia Soundcore pre Android a Apple

Soundcore Motion Boom Plus partybox (9)

Jednoduchý návod ako nakupovať na Soundcore eu

Zdroj: Soundcore

Soundcore Motion Boom Plus partybox (10)
Soundcore Motion Boom Plus partybox (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 6168

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.